Gästande kockar

Mathantverk med smaker från fjäll, skog och sjö

Om Jens Linder

Jens Linder, kock och matjournalist. Genom sina matartiklar och recept i Dagens Nyheter och Gourmet har han gjort sig känd och uppskattad i matsverige.

Jens Linder är kock och journalist som skriver i bland annat Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker, exempelvis Bara bär, Långkok, Svamplycka (tillsammans med Pelle Holmberg) och Made in Sweden samt December (tillsammans med Johanna Westman), som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. Han är också en av författarna i Bonniers kokbok. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Kontakta oss så berättar vi mer.

För bokningar och frågor, kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)703 220 818
E-post: info@flamman.nu